skip to Main Content
Desktop

Vision og mission

Moneyadvisor.dk’s vision er at blive Danmarks førende og mest omfattende onlineportal til at sammenligne produkter, services og tjenester indenfor finans, a-kasser, mobil og internet. Vi er sat i verden for altid at give dig opdaterede og præcise oplysninger om de bedste tilbud på blandt andet lån, bredbånd, a-kasser, mobilabonnement samt mange andre produkter og tjenester, som du er på udkig efter.

Vi opdaterer hele tiden vores databaser for at forbedre den service vi tilbyder, samt udvide vores sortiment, så vi kan give vores brugere en fair sammenligning af præcis de produkter de efterspørger. Vores gratis sammenligningstjeneste skal give forbrugeren gennemsigtighed og overblik over markedet, og vi stræber efter at give dig den mest komplette brugeroplevelse på Internettet. Vi er dedikeret til at hjælpe danskerne med at træffe mere informerede beslutninger, så det bliver lettere at gennemskue og styre udgifterne. Ydermere tilbyder vi et væld af nyttige ressourcer, såsom vejledninger, ofte stillede spørgsmål og interessante artikler på vores blog. Hvis der er et produkt du savner eller har kommentarer til, må du meget gerne kontakte os.

Vores mission er at give danske forbrugere alle de oplysninger, som er nødvendige for at træffe de rigtige beslutninger vedrørende finansielle produkter og tjenester. Ved at tilbyde en uafhængig, gratis og brugervenlig onlineplatform til at s ammenligne en bred vifte af produkter og tjenester, i både finans-, internet og forsikringsbranchen, er vi fokuseret på at hjælpe danskerne med at spare tid og penge.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Moneyadvisor.dk blev stiftet i 2018 og virksomheden har hovedsæde på Vesterbro i Købehavn.

Den forretningsmodel vi opererer ud fra, fungerer på den måde at Moneyadvisor.dk får provision, hvis en bruger bliver kunde hos et nyt selskab. Det er derfor gratis for forbrugeren at benytte tjenesten Moneyadvisor.dk, da det er virksomheden, der betaler for servicen – og sådan vil det fortsætte med at være, altid.

Vi går ind for en fair og gennemsigtig sammenligningstjeneste, hvor objektivitet og kundetilfredshed er i fokus.

Vi vil altid forblive tro mod vores virksomheds slogan – uafhængig, gratis og hurtig sammenligning.

Back To Top