skip to Main Content

Sammenlign de billigste lån hurtigt og nemt med Moneyadvisor.dk

100% GRATIS

HURTIGT & NEMT

UAFHÆNGIG & UVILDIG

Moneyadvisor.dk hjælper dig med at finde det bedste og billigste lån.

Sådan får du det billigste bredbånd

Når du forsøger at bevæge dig rundt i junglen af internetudbyder på det danske marked, kan det af og til være svært at blive klog på, hvad de forskellige internetudbydere tilbyder af internetløsninger. Moneyadvisor.dk har følgende råd, for at du kan få den bedste og billigste pris på dit internet:

Find ud af din nuværende internetløsning

Det er vigtigt at du bliver klog på, hvilken internetforbindelse du har. Det er flere måder at gøre dette på, du kan enten tjekke din faktura eller ringe til din internetleverandør. Vi anbefaler herudover at du tjekker op på, hvilken internethastighed du har i din hustand, inden du bevæger dig ud på markedet. Der findes adskillelige services, som giver dig muligheden for at teste din internethastighed.

Sammenlign internet priser

Når du er blevet bekendt med din internetsituation, og hvad du betaler  for din forbindelse, bør du sammenligne forskellige pakker og herigennem finde frem til den billigste løsning til din individuelle situation. Der findes som sagt et væld af tilbud og det kommer helt an på, hvordan du og din hustand bruger internettet.

Hvem er de mest populære bredbåndsudbydere i Danmark?

Der findes rigtig mange udbydere af bredbånd i Danmark, markedet er dog styret af nogle store aktører og her hos Moneyadvisor.dk finder du blot nogle af dem. For at gøre det lettere for dig som forbruger har vi kigget på, hvilke selskaber, der er blandt de største og mest populære bredbåndsudbydere i Danmark.

YouSee

Dette er Danmarks absolut mest dominerende bredbåndsudbyder. De står for størstedelen af bredbåndsopkoblingerne i de danske hjem, og tilbyder hastigheder til ethvert behov.

Telenor

Telenor er Skandinaviens ubestridt største teleselskab, de står bag bl.a. CBB, BiBoB, Canal Digital, og tidligere Sonofon samt Cybercity i Danmark. De opererer i hele verdenen, og er det sjettestørste mobilselskab. I Danmark tilbyder Telenor både internet, mobilt bredbånd, tv, mobilabonnementer etc. Telenor fokuserer meget af deres forretning på samle- og familierabatter, og du kan hermed opnå store besparelser, hvis du samler hele din families abonnementer hos dem.

Telia

Lige under Telenor og YouSee findes Telia, der primært tilbyder bredbåndsinternet, mobilabonnementer og kabel-tv. Telia var et af de første selskaber til at rykke sig fri fra TDC’s monopol, og er dermed en af de første telekommunikationsvirksomheder i Danmark. Ser man udelukkende på mobil- og bredbåndsabonnementer, så er Telia landets andenstørste leverandør.

Hvilken udbyder skal jeg vælge?

Hvad er forskellen på almindeligt bredbånd og mobilt bredbånd?

Kan jeg få fibernet?

Hvad er forskellen på upload og download?

Hvilke typer internetforbindelser findes der?

Hvilken hastighed skal jeg vælge?

Forskellige bredbåndshastigheder, så hvad skal du bruge?

Det kan du, med 10 Mbit bredbånd

Det kan du, med 30 Mbit bredbånd

Det kan du, med 50 Mbit bredbånd

Det kan du, med 100 Mbit bredbånd

Seneste nyt fra bloggen

Back To Top